...
                   
Коментари Харесай

Круизна компания вече не изисква от пасажерите сертификати за ваксинация срещу COVID-19

                                                                                                                        След скорошните облекчения на ограниченията против Covid-19, оповестени от гръцкия народен комитет за публично здраве за круизните пасажери,, притежател на редица награди и избор №1 за пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие неотложно отстранява условията за удостоверения за годна имунизация против COVID-19.

 

Компанията към този момент няма да изисква от пасажерите и документи за възобновяване от прекаран ковид.

 

За да се обезпечи спокойствието на всички посетители, Celestyal ще продължи да изисква от пасажерите да се тестват за ковид преди качване на кораба, като това условие ще важи до края на 2022 година Възможностите за годен тест включват представянето на бърз антигенен тест, осъществен до 48 часа преди качване, или PCR тест до 72 часа преди качване на борда на круизите на Celestyal.

 

Както бе оповестено по-рано, гостите на всички направления на Celestyal от 2 март 2023 година в това число няма да бъдат задължавани да дават нито тест преди качване, нито уверение за годна имунизация или възобновяване от ковид в случай че локалните разпореждания не постановат такива условия.

 

Всички членове на екипажите на Celestyal ще продължат да бъдат изцяло имунизирани и компанията предизвиква и своите посетители на възраст над 12 години да бъдат с изпълнена имунизация.

 

„ Здравето и сигурността на нашите посетители, на екипажите ни и на общностите, които обслужваме, са наш главен приоритет и ние продължаваме да следим и да се приспособяваме към изменящата се световна обстановка “, съобщи основният търговски шеф на Celestyal Лесли Пиден.

 

„ Екипът ни ще продължи да поддържа нашите строги хигиенични протоколи въз основа на най-актуалните насоки от European Healthy Gateways, Международната асоциация на круизните линии (CLIA) и гръцките здравни управляващи. Очакваме с неспокойствие да посрещнем феновете на пътешествия и да им поднесем преживяването, с което сме известни.

 

Маршрутите на Celestyal  позволяват на гостите ни да се потопят в достоверния дух на всяка локация и да изследват неповторимите дестинации по гръцките острови и в Източното Средиземноморие “, добави той.

 

на Celestyal са подложени на непрекъсната оценка и се поправят въз основа на нови и обновени ограничения за предварителна защита, терапия и намаляване на разпространяването на COVID-19.

 

За повече информация посетете

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР